SHOARMA ISTANBUL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1018 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Istanbul. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 21:00 Eten was goed. Bezorgen duurde enorm lang ! Meer dan 2 uur !
24 sep 2022 om 20:04 Eten prima, bezorgtijd bijna 2 uur!!
24 sep 2022 om 18:51 eten was een uur te vroeg bezorgd. toen ik dat aangaf is er nieiwe beatelling voor ons gemaakt zodat we warm eten hadden. super opgelost en het was heerlijk.
23 sep 2022 om 22:44 Goede bezorging , en lekker eten
23 sep 2022 om 20:44 Ik kreeg de verkeerde ben & Jerry’s bezorgd
23 sep 2022 om 18:19 Ik heb een kapsalon besteld en er stond dat het na 60 min thuis zal hebben. Ik heb totaal een uur en 10 min gewacht en daarna had ik een halfe kapsalon thuis gekregen en geen volle kapsalon.
18 sep 2022 om 16:56 Kapsalon met kebab gekregen ipv de bestelde shoarma. Was desondanks erg lekker. Eten was wel een beetje aan de koude kant en zat niet bijzonder veel in de bak voor een grote kapsalon.
11 sep 2022 om 18:52 Snelle levering. Lekker eten
9 sep 2022 om 7:07 Was echt super lekker!!! Pizza’s hier zijn echt aan te raden
4 sep 2022 om 17:09 Super lekkere pizza mogen ontvangen. Duurde een uurtje maar dan heb je ook wat.
3 sep 2022 om 20:24 Slappe friet en heeeeel veel zout op het eten. Was niet lekker en bezorging duurde langer dan gemeld werd.
28 aug 2022 om 21:35 2 uur moeten wachten voor bezorging. Na 1.5 uur gebeld, toen nog een half uur moeten wachten.