SHOARMA ISTANBUL

SHOARMA ISTANBUL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 937 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Istanbul. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 22:38 Het eten was niet goed. Ook erg weinig. 1 stukje sparerib en net genoeg shoarma voor 2 broodjes. Friet zat er niet bij?? Kwaliteit was ook zeer matig. Eerste keer hier besteld en meteen de laatste keer.
26 mei 2022 om 11:31 Lekkerrrrr
21 mei 2022 om 10:34 Bedankt voor de buikpijn en het betalen ervan!! Eten over datum, het rook al zuur zelfs in de verpakking. Ik dacht misschien zijn het de kruiden/ marinade, maar na 1 hap meteen alles uitgespuugd en weg geflikkerd. Snap niet dat je dit durft te levere
18 mei 2022 om 21:50 Bezoring duurt wat lang
11 mei 2022 om 13:33 Niffo die bestelling kwam binnen enkele seconde het smaakte naar hemel er zat douglass ici parixl parfum op die doos van die pizza ik heb genoten a brada 5 sterren volgende keer weer echt lekker a brader
2 mei 2022 om 11:34 Was goed
1 mei 2022 om 19:55 Eten was prima, alleen jammer dat er toch bepaalde ingrediënten in zaten, waarvan ik vroeg of ze er níet in konden worden gedaan..
1 mei 2022 om 13:33 Het eten was erg lekker, maar de bezorging duurde dusdanig lang dat ik de pizza nog even in de oven moest gooien.
1 mei 2022 om 11:42 Perfect op tijd en lekker eten
28 apr 2022 om 6:14 Na het eten flinke diaree aan overgehouden. Eten was niet smaakvol eigenlijk saai en friet was koud.
26 apr 2022 om 21:41 Eten was goed warm en erg lekker. Aardige bezorger.
20 apr 2022 om 7:37 Eten was warm en smaakvol. Netjes bezorgd op het gevraagde tijdstip.